woensdag 26 augustus 2009

HS'88 D2 - HSC D1 1-5

De tweede bekerwedstrijd tegen HSC D1 is gisteravond met 1-5 verloren. De overwinning van HSC was over de hele wedstrijd gezien terecht maar viel iets te hoog uit. D2 speelde een goede wedstrijd maar kon vooral in de tweede helft niet genoeg doordrukken om het HSC moeilijk te maken. Bovendien werden twee doelpunten van HS'88 afgekeurd. Beide beslissingen waren op z'n minst discutabel te noemen. Toch was vooral in de eerste helft te zien dat D2 leuk kan voetballen en in de tweede helft dat er ook kan worden geknokt als het even niet loopt en de tegestander wat steviger speelt als D2 gewend is. Jammer was dat Anne al na twee minuten geblesseerd naar de kant moest en waarschijnlijk enige tijd niet kan meedoen. Het enige doelpunt van HS'88 werd gemaakt door Tom.