zaterdag 31 oktober 2009

HS'88 D2 - Veendam 1894 D2 4-5

De uitslag zegt genoeg, de wedstrijd van vandaag tegen Veendam 1894 D2 was zeker de meest gekke van dit seizoen. Een steeds wisselend scoreverloop, heel veel strijd aan beide kanten, een discutabele strafschop en maar liefst 9 doelpunten. Helaas voor ons maakte Veendam er net eentje meer dan wij...
Maar wat was het een superspannende wedstrijd vandaag. Uiteraard is het altijd jammer om te verliezen maar als het gebeurt in zo'n enerverende wedstrijd en het hele team heeft er echt alles aan gedaan dan mogen we toch met een goed gevoel terugkijken op deze wedstrijd. Een gelijkspel hadden we ook zeker verdiend maar het mocht niet zo wezen hoewel we in de allerlaatste seconde van de wedstrijd nog een geweldige kans kregen op de gelijkmaker.

En dat terwijl de voorbereiding verre van vlekkeloos verliep, twee spelers waren laat, de shirtjes waren laat en Koen meldde zich ziek af. Gelukkig wilden Daniel en Nigel met ons meedoen vandaag. De wedstrijd was een gelijkopgaande strijd. Dit was ook duidelijk te zien aan het scoreverloop: 1-0 door Tom, daarna 1-1, 1-2, en vlak voor rust 2-2 door Joshua. Na de rust konden we uitlopen naar 4-2 door doelpunten van Tom en Owen. Maar Veendam gaf niet op en via de al genoemde strafschop kwamen ze op 4-3. Daarna kwam een iets mindere periode van ons want Veendam kon te makkelijk twee doelpunten maken waardoor ze op 4-5 kwamen. Zoals gezegd, er werd nog alles aan gedaan om de gelijkmaker nog te maken maar het zat er niet meer in.

Maar als we zo blijven spelen als vandaag gaan we in de laatste twee competitiewedstrijden zeker nog punten pakken.