zaterdag 19 september 2009

Froombosch D1 - HS'88 D2 5-2

Op deze prachtige zaterdagmorgen speelde D2 in Froombosch tegen Froombosch D1. De eerste fase van de wedstrijd ging gelijk op zonder dat er voor beide doelen iets gebeurde. Eigenlijk uit het niets wist HS'88 te scoren toen Jarnick slordig uitverdedigen van Froombosch goed afstrafte door de bal knap over de verdediging en de keeper heen in het doel te schieten. De wedstrijd bleef gelijk opgaan en er werd leuk gevoetbald door D2 maar we konden niet voorkomen dat Froombosch gelijk wist te maken. Froombosch zette aan en de concentratie was bij D2 ineens even weg waardoor Froombosch twee keer binnen een paar minuten wist te scoren. De ruststand leek 3-1 te worden maar daar dacht Lars anders over. Met een mooie actie wist door de verdediging heen te breken om vervolgens goed raak te schieten. Er werd dus gerust met 3-2. Ook de tweede helft was een gelijkopgaande wedstrijd met kansen aan beide zijden. Helaas wisten we onze kansen niet af te maken en was Froombosch iets scherper voor het doel waardoor de eindstand 5-2 werd. Een uitslag die zeker geen recht deed aan het beeld van de wedstrijd want op basis van het vertoonde spel hadden we eigenlijk wel een gelijkspel verdiend.