zaterdag 12 september 2009

HS'88 D2 - Siddeburen D2 4-1

Vandaag stond er voor de tweede keer in korte tijd een wedstrijd tegen Siddeburen D2 op het programma. Vorige keer werd het gelijk en nu wilden we natuurlijk winnen. Het begin was goed want na ongeveer 5 minuten stond het al 1-0 door een doelpunt van Owen. De vreugde was echter van korte duur want kort daarna scoorde Siddeburen de gelijkmaker. Een spectaculair begin dus en het werd nog gekker want weer een paar minuten later scoorde Jarnick 2-1. Daarna was het even gedaan met de doelpunten. De wedstrijd ging redelijk gelijk op maar de beste kansen waren voor HS'88 en het was Tom die uit een van deze kansen 3-1 maakte. De tweede helft probeerde Siddeburen dichterbij te komen maar echte kansen gaven we niet weg. Wel kregen we steeds wat meer ruimte voor een counter Ongeveer 5 minuten voor tijd kwamen we er weer goed uit, de bal werd van de doellijn gehaald en de aanval leek over maar de bal kwam bij Vincent die goed inschoot en de eindstand op 4-1 bepaalde. Vergeleken met de vorige wedstrijd tegen Siddeburen was er duidelijk een stijgende lijn te zien. De eerste punten zijn binnen.