zaterdag 5 september 2009

Westerlee D1 - HS'88 D2 5-1

Het is zaterdagmorgen heel vroeg en de regen komt met bakken naar beneden. De eerste competitiewedstrijd had onder aangenamere omstandigheden gespeeld kunnen worden.
Vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd maar al snel bleek dat we vandaag een taaie tegenstander hadden. De eerste helft redelijk gelijk op. De score werd geopend door Westerlee maar 5 minuten later was het al weer gelijk door Owen die attent reageerde op een foutje in de verdediging van Westerlee. Westerlee werd daarna iets sterker en twee mindere momenten in onze verdediging betekende een ruststand van 3-1. In de tweede helft probeerden we nog iets aan deze stand te doen maar Westerlee bleek te sterk vandaag en scoorde nog twee keer. Zelf kregen we nog een aantal kansjes maar verder dan een knal op de paal van Collin kwamen we niet. Geen goed begin van de competitie dus, volgende week een nieuwe kans als we weer tegen Siddeburen spelen.